Magdalena Huth

Hej! Jag heter Magdalena Huth och är 15 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med mina föräldrar och mina två bröder. Går i 9:an tillsammans med Antonia som ni kan läsa om under! på fritiden rider jag, spelar tennis, umgås med vänner och mycket mer.. Jag skulle nog beskriva mig själv som en glad och rolig person med mycket personlighet. Är väl som dom flesta tjejer i min ålder, så ni kommer få läsa om min vardag, stallet, smink, shopping osv! :) Allt de här med bloggning är nytt för mig, men jag kommer göra mitt bästa och hoppas ni stannar! / Maggie
 

Antonia Lantto

Hej, tänkte berätta lite kort om mig så ni får en uppfattning o vem jag är osv.
Jag heter Antonia Lantto och är född år 1998 den 29 mars. Jag föddes i Kiruna men är uppvuxen i Umeå och för fyra år sen flyttade jag till Stockholm där jag bor nu.
Jag tränar poledance 2-3 gånger i veckan. Jag ä nybörjare så allt är nytt men väldigt roligt. Annars är jag för det mesta med mina vänner på fritiden. 
Jag går sista året i högstadiet så snart är det dags för gymnasium val så det är väldigt mycket plugg i skolan nu.
 
Som person är jag väl "typiskt tjejig" som dom flesta, alltså gillar mode, kläder, smink och sånt, hehe. Men jag är också väldigt envis av mig, har starka åsikter och är väldigt lojal.
 
Så, det var lite om mig, hoppas ni får en bättre inblick om vem jag är. Puss!
 

Ny blogg!

Hejhej!
Som ni märkt har vi skaffat en ny blogg som vi hoppas ni kommer gilla och följa.
Tänkte inte skriva ett långt "välkomst inlägg" nu, men vi som bloggar är Antonia Lantto och Magdalena Huth.
Vi kommer blogga om våran vardag och sånt som intresserar oss, haha.
Så vi hörs i nästa inlägg, puss!
Foto
 
 

RSS 2.0